Nyhedsbrev

Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Login

Liste over varer fra producent Bodegas Brotons

Bodegas Brotons
Familien Brotons startede dyrkning af vin helt tilbage i 1800 tallet, da den nuværende ejers tipoldefar begyndte at fremstille vin, men først i 1950
blev firmaet Brotons vinos y aceites S.L grundlagtI dag er det Roberto og Francisko Brotons Berenguer der som 4 generation driver firmaet og man har holdt fast ved en del af de gamle traditioner, I dag arbejdes der også med andre druesorter end den traditionelle monastrell drue, siden 1998 produceres der også vine baseret på Syrah/Shiraz druen og i år 2003 blev de første flasker baseret på Merlot druen tappet.

Brotons dyrker i dag ca 75 hektar, som er beliggende ved Culebrón, der dyrkes druer af af typen Syrah/ Merlot samt Monastrell, til visse vintyper købes der druer på tilgrænsende marker. Brotons kan tappe og sælge alt hvad der produceres, og på trods af deres meget høje kvalitetsniveau foregår alt deres salg næsten udelukkende i Alicante provinsen.

Brotons har sideløbende med en modernisering af bodegaen bevaret den håndværksmæssige fremstilling, således bruger man i dag sideløbende med rustfri ståltanke, også 1500 liters egetræsfade, og 400 liters tønder, hvor man lagrer ca 100.000 liter Reserva og 8.000 liter Gran Reserva.

Et typisk forløb for vine der har lagret i 15 til 20 år kan være, 48 måneder i tank, 120 måneder i tønder eller fade, og resten af tiden aftappet på flaske.

Ingen varer for denne producent.