Nyhedsbrev

Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Login

Liste over varer fra producent Azienda Agricola Treré

Azienda Agricola Treré
Vingården Trerè ligger i den frugtbare del af Romagna, hvor bjergskråningerne blødt falder ned mod byen Faenza, hvor Fajancen oprindeligt stammer fra.


Byen Faenza er stadig berømt for sin smukke keramik- fajance. Trerès våbensjold og logo illustrerer Morena Trerès glæde ved fajancen. Det er tegnet af Morena Trerè, men udført af et af de berømte atelieer.


Gården er på 34 ha. og stort set kun beplantet med vin - både nye og gamle typer druer. Det være sig Malvasia druen, Albana druen og Gagnina druen for at nævne de druer, der benyttes i Trerès mousserende vine og dessertvine.

Forædlingen af de forskellige druer har været et ef kendetegnene for Trerè igennem mange år. Denne forædling er sket i samarbejde med f.eks. University of Bologna in Faenza, hvilket blandt andet har resulteret i et utal af DOC og DOCG vine.
Trerès vine er kvalitetsvine af meget høj karat, de er en nydelse at drikke.
Det er vine, der er blevet kælet for gennem hele processen fra drue til vinen forlader Trerè, blandt andet her i deres flotte fadkælder


Siden 1997 har Trerè også modtaget overnattende gæster, hvor man virkelig kan slappe af og nyde stedets smukke omgivelser, charme, vin og mad.


Trerè drives i dag af familien i tredie generation - Morena Trerè og sønnen Massimiliano Fabri som ses herover.

Ingen varer for denne producent.