Nyhedsbrev

Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Login

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og betalingsbetingelser, samt fortrydelsesret.

Produktinformation:
På Dk wine oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, er De velkommen til at kontakte os pr. telefon eller sende en mail til Dk wine via info@dkwine.dk

Priserne.
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. De anførte priser på websiden gælder kun ved nethandel/e-mail, da der på nogle af vinen er indregnet rabatter. Der tages forbehold for årgangsskifte og udsolgte varer. Alle angivne priser er 1/6/12 stks priser inklusiv 25% moms.

Levering over hele landet hvor der er brofaste Øer.
Dk wine leverer med enten Postdanmark, GLS eller Vingaloppen i hele Danmark. Når vi modtager din ordre, vil den blive sendt den efterfølgende tirsdag/torsdag og du skal derefter påregne 2-3 dages leveringstid

Husk at skrive i notatet til din bestilling om vinen evt. kan stilles i carport eller lign., hvis ikke du skulle være hjemme på leveringstidspunktet (Dagtimerne)

Du kan også vælge alternativ leveringsadresse, din arbejdsplads, dit sommerhus eller andet. Vi prøver at give dig det bedste resultat.

Fragtomkostninger i Danmark:
1-6     fl    55 kr. inkl moms til pakkebutik/posthus ( +19,- kr til privatadresse)
7-12   fl    75 kr. inkl moms til pakkebutik/posthus (+19,- kr til privatadresse)
13-24 fl. 148 kr. inkl moms til pakkebutik posthus (+19,- kr til privatadresse)
25-72 fl. 208 kr. inkl moms

Ved varekøb over 1600,- leveres fragtfrit

I forbindelse med afhentning på vores adresse, vælges afhentning under betalingsdelen

Betaling
Der betales med Dankort/Visa eller bankoverførsel (konto: 7030 0181693)

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Dk wine.

Forbehold for ændringer:
Dk wine forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer

Fortrydelsesret.
Hos Dk wine har du 14 dages retur- / fortrydelsesret. Varer tages dog kun retur iflg. aftale og kun varer, der er i perfekt stand og som stadigvæk forefindes i vor prisliste. Ved retur fratrækkes 5% på kreditnota, med mindre andet er aftalt. Alle omkostninger ved retur, det være sig fragt og andet, påhviler kunden.